nieuws

Veiliger

bouwbreed Premium

Een medewerker van Wegro Betonbouw uit Schoonebeek is bezig met het afdichten van de bekisting van een nieuwe fietsbrug over de N34 bij Borger. Sinds 1 januari van dit jaar is de weg een provinciale weg en zijn de wegbeheerders, de provincies Drenthe en Overijssel, bezig met een grootscheepse reconstructie. De route kent op verschillende punten drukke en gevaarlijke kruisingen. Om de N34 veiliger te maken en de bereikbaarheid van de omgeving te verbeteren, wordt de weg onder andere verbreed. De kruisingen bij de aansluitingen Gieten, Gasselte en Borger worden ongelijkvloers. De werkzaamheden duren nog tot december 2008.

Een medewerker van Wegro Betonbouw uit Schoonebeek is bezig met het afdichten van de bekisting van een nieuwe fietsbrug over de N34 bij Borger. Sinds 1 januari van dit jaar is de weg een provinciale weg en zijn de wegbeheerders, de provincies Drenthe en Overijssel, bezig met een grootscheepse reconstructie. De route kent op verschillende punten drukke en gevaarlijke kruisingen. Om de N34 veiliger te maken en de bereikbaarheid van de omgeving te verbeteren, wordt de weg onder andere verbreed. De kruisingen bij de aansluitingen Gieten, Gasselte en Borger worden ongelijkvloers. De werkzaamheden duren nog tot december 2008.

Reageer op dit artikel