nieuws

Van Oord baggert in India toegangskanaal

bouwbreed

Baggeraar Van Oord heeft een order ontvangen voor het baggeren van een toegangskanaal naar de haven van Krishnapatnam aan de oostkust van India. Opdrachtgever is het Indiase Navayuga Engineering Company. Met de opdracht is ruim 16 miljoen euro gemoeid. Het project betreft het maken van een 16 meter diep toegangskanaal over een lengte van 10 kilometer. Het past in de investeringsgolf in India ter verbetering van de natte infrastructuur. Van Oord begint dit najaar en zal er acht maanden aan werken.

Baggeraar Van Oord heeft een order ontvangen voor het baggeren van een toegangskanaal naar de haven van Krishnapatnam aan de oostkust van India. Opdrachtgever is het Indiase Navayuga Engineering Company. Met de opdracht is ruim 16 miljoen euro gemoeid. Het project betreft het maken van een 16 meter diep toegangskanaal over een lengte van 10 kilometer. Het past in de investeringsgolf in India ter verbetering van de natte infrastructuur. Van Oord begint dit najaar en zal er acht maanden aan werken.

Reageer op dit artikel