nieuws

Tussenwand Finnwall vergt weinig werk

bouwbreed Premium

Voorgefabriceerde profielen, gepatenteerde klemmen en hier en nog een enkele schroef. Op isolatiematten, een rol afdichtingsband en gipsplaten na zijn dat alle onderdelen voor de scheidingswand Finnwall van Finnforest. De schroeven zijn alleen bedoeld om de profielen aan de vloer, de wand en het plafond vast te maken. Gepatenteerde klemmen uit roestvast staal houden het raamwerk bijeen. De klemmen kunnen ook te kort afgezaagde profielen corrigeren.

Voorgefabriceerde profielen, gepatenteerde klemmen en hier en nog een enkele schroef. Op isolatiematten, een rol afdichtingsband en gipsplaten na zijn dat alle onderdelen voor de scheidingswand Finnwall van Finnforest. De schroeven zijn alleen bedoeld om de profielen aan de vloer, de wand en het plafond vast te maken. Gepatenteerde klemmen uit roestvast staal houden het raamwerk bijeen. De klemmen kunnen ook te kort afgezaagde profielen corrigeren.
Finnforest garandeert een gladde afwerking; de profielen sluiten volgens de fabrikant naadloos en vlak op elkaar aan. Anders dan bij metalstud-frames hoeven deuropeningen in een Finwall-wand niet extra verstevigd te worden. Finnforest levert zijn profielen op lengtes van 2,60 of 3,50 meter bij een hoogte van 45 millimeter en een dikte van 50, 75 of 100 millimeter.

Reageer op dit artikel