nieuws

Turks winkelcentrum in handen van Corio

bouwbreed Premium

Corio heeft een winkelcentrum gekocht in de Turkse stad Tekirdag. Dat heeft het vastgoedbedrijf gisteren bekendgemaakt, zonder een overnamebedrag te noemen. De ontwikkeling van het winkelcentrum, genaamd Tekira, is onlangs begonnen en wordt naar verwachting halverwege 2009 opgeleverd.

Corio heeft een winkelcentrum gekocht in de Turkse stad Tekirdag. Dat heeft het vastgoedbedrijf gisteren bekendgemaakt, zonder een overnamebedrag te noemen. De ontwikkeling van het winkelcentrum, genaamd Tekira, is onlangs begonnen en wordt naar verwachting halverwege 2009 opgeleverd.
Tekira heeft een bruto verhuurbaar vloeroppervlak van ongeveer 30.000 vierkante meter. De stad Tekirdag ligt ongeveer 150 kilometer ten westen van Istanbul, aan de Europese kant van Turkije.

Reageer op dit artikel