nieuws

Seniorenpower bijKuiperBouwgroep

bouwbreed Premium

De Senior Power Prijs trok 52, uiterst gevarieerde, inzendingen. De jury trekt uit het aanbod de conclusie dat in Nederland met veel creativiteit en realiteitszin gewerkt wordt aan een leeftijdsbewust beleid. De rode draad van de inzendingen is de eigen verantwoordelijkheid die ook werknemers hebben om gezond en gemotiveerd tot hun pensioen aan de slag te blijven.Uit de selectie voor de Senior Power Prijs kwamen elf genomineerden bovendrijven. Tot de groep behoren staalbedrijf Corus uit Velsen, ict-onderneming KSU en bankverzekeraar ING (beide uit Amsterdam). Veel nominaties gingen naar dienstverleners en zorginstellinge n.

KuiperBouwgroep uit Arnhem is tweede geworden in de strijd om de Senior Power Prijs 2007. De eerste prijs ging naar machinebouwer Numac uit Venray.
De Senior Power Prijs is ingesteld door de regiegroep GrijsWerkt. De groep onder leiding van Ed Nijpels stimuleert op talrijke manieren om mensen door te laten werken tot hun 65ste levensjaar.
Kuiper Bouw kreeg zijn pluim vanwege de opvallende resultaten die het bedrijf boekt met het Cocu-effect. Oudere medewerkers worden effectief gekoppeld aan jongere collega’s. De werkwijze werpt volgens de jury duidelijk vruchten af.

Reageer op dit artikel