nieuws

Schuivende lading

bouwbreed Premium

Een chauffeur van Pax Bouw- en Industrieservice uit Leeuwarden haalt halsbrekende toeren uit op rijksweg 32 bij Haskerdijken om een aantal spanbanden van de weg te halen. Die spanbanden raakten los toen de lading op zijn wagen begon te schuiven. Het zware pakket – een deel van een scharnierdak voor een nieuwbouwwoning – belandde precies op de vluchtstrook. Achteropkomende automobilisten konden het pakket net ontwijken. Een verkeersregelaar van Rijkswaterstaat was vlot ter plekke om de weg af te zetten. Met behulp van een kaan is het pakket weer op een vrachtwagen gezet. Pax wilde vrijdag geen commentaar geven op het ongeluk.

Een chauffeur van Pax Bouw- en Industrieservice uit Leeuwarden haalt halsbrekende toeren uit op rijksweg 32 bij Haskerdijken om een aantal spanbanden van de weg te halen. Die spanbanden raakten los toen de lading op zijn wagen begon te schuiven. Het zware pakket – een deel van een scharnierdak voor een nieuwbouwwoning – belandde precies op de vluchtstrook. Achteropkomende automobilisten konden het pakket net ontwijken. Een verkeersregelaar van Rijkswaterstaat was vlot ter plekke om de weg af te zetten. Met behulp van een kaan is het pakket weer op een vrachtwagen gezet. Pax wilde vrijdag geen commentaar geven op het ongeluk.
Foto: Noordoost/Alex J. de Haan

Reageer op dit artikel