nieuws

Ruimte voor Ruimte Nederweert beëindigd

bouwbreed Premium

In Nederweert zijn afgelopen jaren meer dan zeventig boerenbedrijven gesaneerd (136.000 vierkante meter stallen) in ruil voor woningen. Dat leverde 69 bouwkavels met 130 woningen op in het kader van de regeling Ruimte voor Ruimte. Dat aantal is gehaald met de ondertekening van de ontwikkelingsovereenkomst voor woningen in het kerkdorp Ospel. Daarmee is de regeling succesvol beëindigd.

In Nederweert zijn afgelopen jaren meer dan zeventig boerenbedrijven gesaneerd (136.000 vierkante meter stallen) in ruil voor woningen. Dat leverde 69 bouwkavels met 130 woningen op in het kader van de regeling Ruimte voor Ruimte. Dat aantal is gehaald met de ondertekening van de ontwikkelingsovereenkomst voor woningen in het kerkdorp Ospel. Daarmee is de regeling succesvol beëindigd.

Reageer op dit artikel