nieuws

Rau ontwerpt centrum in Deventer Rivierenwijk

bouwbreed Premium

Voor het ontwerpen van het voorzieningencentrum in de Rivierenwijk heeft de Deventer corporatie Rentree architectenbureau Rau uit Amsterdam gekozen. De architect wil tijdens het ontwerpproces in gesprek met alle betrokkenen. Deze aanpak en zijn visie op duurzaamheid gaven de doorslag.

Voor het ontwerpen van het voorzieningencentrum in de Rivierenwijk heeft de Deventer corporatie Rentree architectenbureau Rau uit Amsterdam gekozen. De architect wil tijdens het ontwerpproces in gesprek met alle betrokkenen. Deze aanpak en zijn visie op duurzaamheid gaven de doorslag.
Het centrum wordt het kloppend hart van de wijk en daarmee het boegbeeld van de herstructurering. De herstructurering voorziet onder andere in de sloop van vijfhonderd woningen waarvoor er zevenhonderd worden teruggebouwd. De bouw begint naar verwachting eind 2008.

Reageer op dit artikel