nieuws

Rabo Bouwfonds neemt merken onder de loep

bouwbreed Premium

Rabo Bouwfonds, de vastgoedonderneming van de Rabobank, gaat zijn merken herstructureren. Daarmee wil het bedrijf zijn ambitie om met alle activiteiten een vooraanstaande positie te bereiken in Nederland en een aantal Europese landen zoals Duitsland en Frankrijk, een stoot in de goede richting geven.

Rabo Bouwfonds, de vastgoedonderneming van de Rabobank, gaat zijn merken herstructureren. Daarmee wil het bedrijf zijn ambitie om met alle activiteiten een vooraanstaande positie te bereiken in Nederland en een aantal Europese landen zoals Duitsland en Frankrijk, een stoot in de goede richting geven.
Zo zal Bouwfonds MAB Ontwikkeling en Rabo Vastgoed in de loop van volgend jaar gezamenlijk de naam Rabo Bouwfonds Development gaan voeren. Vanaf 1 januari tot aan de overgang naar de nieuwe naam, zullen beide bedrijven verdergaan onder de naam Bouwfonds Property Development. Voor de lopende projecten behouden zij wel hun oude naam.
Anders ligt het met de dochters van Bouwfonds MAB Ontwikkeling en Rabo Vastgoed. Brummelhuis, Adriaan van Erk en Nouville Ontwikkelaars behouden hun eigen namen.
Vastgoedfinancier FGH Bank behoudt eveneens de eigen naam. De dochters Nederlandse Hypotheekbank en Rijnlandse bank beraden zich nog op een gezamenlijke nieuwe naam. Bouwfonds Asset Management verandert wel weer de naam in de loop van volgend jaar in Rabo Bouwfonds Real Estate Investment Management (REIM).

Reageer op dit artikel