nieuws

Pier

bouwbreed Premium

Pier

In opdracht van het Van der Valk-concern is Finkenflügel Dakbedekkingen bezig met de renovatie van de dakbedekking op het dak van het restaurant aan de Pier in Scheveningen. Op zich is deze renovatie niets bijzonders, maar vanwege de vernieuwing van het dakbeschot moet rondom een steiger komen voor de veiligheid. Dit bleek niet eenvoudig, omdat het onderliggende dak uit stalen liggers bestaat met glas daartussen. Daarom haakten de eerste vijf steigerbouwers af, wat voor drie maanden vertraging zorgde. Travhydro durfde de klus wel aan. Het bedrijf plaatste een stormvaste steiger door gebruik te maken van een draagconstructie op de stalen liggers. Onderaannemer E. A Gordijn uit Hazerswoude Dorp voert het timmerwerk uit door eerst het verrotte dak te slopen en dan te vervangen door hout..

In opdracht van het Van der Valk-concern is Finkenflügel Dakbedekkingen bezig met de renovatie van de dakbedekking op het dak van het restaurant aan de Pier in Scheveningen. Op zich is deze renovatie niets bijzonders, maar vanwege de vernieuwing van het dakbeschot moet rondom een steiger komen voor de veiligheid. Dit bleek niet eenvoudig, omdat het onderliggende dak uit stalen liggers bestaat met glas daartussen. Daarom haakten de eerste vijf steigerbouwers af, wat voor drie maanden vertraging zorgde. Travhydro durfde de klus wel aan. Het bedrijf plaatste een stormvaste steiger door gebruik te maken van een draagconstructie op de stalen liggers. Onderaannemer E. A Gordijn uit Hazerswoude Dorp voert het timmerwerk uit door eerst het verrotte dak te slopen en dan te vervangen door hout..

Reageer op dit artikel