nieuws

Panoramaring

bouwbreed Premium

Panoramaring

Medewerkers van Van Wijk werken aan de afbouw van de panoramaring in Park de Hoge Weide in de Utrechtse Vinex-wijk Leidsche Rijn. De door Buro Sant en Co ontworpen ring staat op een grote heuvel in het park. Aan de panoramaring komen schommels te hangen die een prachtig uitzicht bieden op de omliggende wijk. Het park heeft een oppervlakte van 60.000 vierkante meter en kost ongeveer 1,5 miljoen euro..

Medewerkers van Van Wijk werken aan de afbouw van de panoramaring in Park de Hoge Weide in de Utrechtse Vinex-wijk Leidsche Rijn. De door Buro Sant en Co ontworpen ring staat op een grote heuvel in het park. Aan de panoramaring komen schommels te hangen die een prachtig uitzicht bieden op de omliggende wijk. Het park heeft een oppervlakte van 60.000 vierkante meter en kost ongeveer 1,5 miljoen euro..

Reageer op dit artikel