nieuws

Online winkel voor professioneel gereedschap

bouwbreed

Na boeken, cd’s en tweedehands spullen is er nu ook een webwinkel voor professioneel gereedschap. Op www.toolprof.nl wordt een breed assortiment machines en accessoires aangeboden. Toolprof levert standaard in de hele Benelux, maar op verzoek kan ook in de rest van Europa worden bezorgd.

Na boeken, cd’s en tweedehands spullen is er nu ook een webwinkel voor professioneel gereedschap. Op www.toolprof.nl wordt een breed assortiment machines en accessoires aangeboden. Toolprof levert standaard in de hele Benelux, maar op verzoek kan ook in de rest van Europa worden bezorgd.
Op dit moment worden meer dan 880 verschillende typen machines van diverse A-merken en 7500 accessoires op de site aangeboden.
Toolprof is dealer van de meeste A-merken en kan daardoor extra voordelen bieden als snelle service en korte reparatietijden.
Bestellingen kunnen zonder omslachtige procedures worden geplaatst. Via de helpdesk kunnen aanbieders degelijk advies verkrijgen, zo belooft de woordvoerder. “De Toolprof-medewerkers hebben jarenlange ervaring in de machinehandel en komen uit de bouwwereld.”
De webwinkel verzorgt ook de verplichte, jaarlijkse keuring van de machines en voert reparaties uit.

Reageer op dit artikel