nieuws

Mistig beginVeelal droog

bouwbreed

Dankzij een hogedrukgebied in de buurt van Nederland zal het de komende vijf dagen rustig en veelal droog najaarsweer zijn. Alleen vandaag kan er in het noorden nog af en toe wat regen vallen. Misschien dat het tot regenhoeveelheden van rond 1 millimeter komt. Verder is het grijs en eerst sterk nevelig of mistig. De mist lost wel op, maar de wolken blijven. In het zuiden is de kans op af en toe zon het grootst. Het wordt 16 tot 18 graden met een matige westen- of zuidwestenwind; op tien meter hoogte kracht 3. Vanavond en vannacht kan opnieuw mist ontstaan, met minimaal 9 tot 12 graden en weinig wind. Plaatselijk valt lichte motregen. Morgen zal het vrijwel overal droog zijn en na een mistige, grijze ochtend breekt ’s middags de zon af en toe door. De meeste opklaringen zijn opnieuw voor het zuiden van het land bestemd. Het wordt maximaal 17 graden bij een hooguit matige noordelijke wind. In het weekeinde is het droog. De nachten worden dan iets kouder.

Dankzij een hogedrukgebied in de buurt van Nederland zal het de komende vijf dagen rustig en veelal droog najaarsweer zijn. Alleen vandaag kan er in het noorden nog af en toe wat regen vallen. Misschien dat het tot regenhoeveelheden van rond 1 millimeter komt. Verder is het grijs en eerst sterk nevelig of mistig. De mist lost wel op, maar de wolken blijven. In het zuiden is de kans op af en toe zon het grootst. Het wordt 16 tot 18 graden met een matige westen- of zuidwestenwind; op tien meter hoogte kracht 3. Vanavond en vannacht kan opnieuw mist ontstaan, met minimaal 9 tot 12 graden en weinig wind. Plaatselijk valt lichte motregen. Morgen zal het vrijwel overal droog zijn en na een mistige, grijze ochtend breekt ’s middags de zon af en toe door. De meeste opklaringen zijn opnieuw voor het zuiden van het land bestemd. Het wordt maximaal 17 graden bij een hooguit matige noordelijke wind. In het weekeinde is het droog. De nachten worden dan iets kouder.

Reageer op dit artikel