nieuws

Lijmproducent Bijlard koopt Vitabond Holland

bouwbreed Premium

De producent van lijmen voor de timmerindustrie Bijlard Bouwchemie neemt branchegenoot Vitabond Holland uit Sliedrecht over. Met de aankoop groeit de omzet van het Zoetermeerse bedrijf met de helft naar 7,5 miljoen euro. Bijlard breidt via de transactie het personeelsbestand uit van tien naar veertien mensen. Vitabond heeft lijmen in het assortiment die Bijlard nog niet aanbiedt. Ook geografisch vullen de bedrijven elkaar aan. De merknamen Roberts en Ankerweld, die Vitabond sinds het begin van de jaren zeventig voert, vallen via de overname in handen van Bijlard Bouwchemie. Om aan de verwachte toename van de vraag naar lijmproducten te voldoen, gaat Bijlard de komende jaren fors investeren in de uitbreiding van de productiecapaciteit.

De producent van lijmen voor de timmerindustrie Bijlard Bouwchemie neemt branchegenoot Vitabond Holland uit Sliedrecht over. Met de aankoop groeit de omzet van het Zoetermeerse bedrijf met de helft naar 7,5 miljoen euro. Bijlard breidt via de transactie het personeelsbestand uit van tien naar veertien mensen. Vitabond heeft lijmen in het assortiment die Bijlard nog niet aanbiedt. Ook geografisch vullen de bedrijven elkaar aan. De merknamen Roberts en Ankerweld, die Vitabond sinds het begin van de jaren zeventig voert, vallen via de overname in handen van Bijlard Bouwchemie. Om aan de verwachte toename van de vraag naar lijmproducten te voldoen, gaat Bijlard de komende jaren fors investeren in de uitbreiding van de productiecapaciteit.

Reageer op dit artikel