nieuws

Levende Brug Hamburg

bouwbreed Premium

Hanzestad Hamburg vernieuwt voortvarend. Dicht bij het oude centrum van de 1,7 miljoen inwoners tellende havenstad in Noord-Duitsland komt in hoog tempo Hafencity tot ontwikkeling. Tot de in het oog springende plannen behoort Levende Brug. Even ten westen van de Elbebruggen wordt het uit kantoren, woningen en bedrijfspanden bestaande complex een belangrijke ontsluitingsroute over de rivier van Hafencity.

Hanzestad Hamburg vernieuwt voortvarend. Dicht bij het oude centrum van de 1,7 miljoen inwoners tellende havenstad in Noord-Duitsland komt in hoog tempo Hafencity tot ontwikkeling. Tot de in het oog springende plannen behoort Levende Brug. Even ten westen van de Elbebruggen wordt het uit kantoren, woningen en bedrijfspanden bestaande complex een belangrijke ontsluitingsroute over de rivier van Hafencity.
Foto: Picture Alliance

Reageer op dit artikel