nieuws

Laatste ‘grote’ Cobouw

bouwbreed Premium

Vandaag ligt Cobouw voor het laatst in groot formaat op uw bureau. Vanaf morgen verschijnt de krant als tabloid. Op pagina 4 en 5 vindt u een voorproefje van wat u de komende tijd kunt verwachten, met een korte verklaring van de veranderingen.

Vandaag ligt Cobouw voor het laatst in groot formaat op uw bureau. Vanaf morgen verschijnt de krant als tabloid. Op pagina 4 en 5 vindt u een voorproefje van wat u de komende tijd kunt verwachten, met een korte verklaring van de veranderingen.
Op pagina 3 geeft de vormgever die verantwoordelijk is voor het ontwerp van de ‘nieuwe’ Cobouw, Koos Staal, uitleg over de gemaakte keuzen. “Cobouw wordt een actievere kameraad, hij pakt je eerder bij de lurven”, aldus de ontwerper, die zo’n 20 jaar geleden ook al eens verantwoordelijk was voor de restyling van Cobouw.

Reageer op dit artikel