nieuws

Kunststukje

bouwbreed Premium

 In de binnenstad van Ensch ede werkt bouwcombinatie Dura Vermeer/Trebbe in opdracht van de gemeente aan een waar kunststukje. Naast het station verrijst het nieuwe muziekcluster, een multifunctioneel muziek- en theatercentrum met een totale vloeroppervlakte van ruim 18.000 vierkante meter. Het gebouw herbergt straks een theaterzaal met duizend zitplaatsen, twee poppodia voor driehonderd en zevenhonderd personen, studio’s, oefenlokalen, een popcafé, kantoorruimten en een grote foyer. Dura Vermeer/Trebbe voert nu de laatste werkzaamheden van de ruwbouwfase uit. Na het plaatsen van de betonnen vloeren op de toneeltoren volgt nog de constructie van het enorme dak met het aanbrengen van stalen dakplaten die straks de koperen dakbedekking van het muziekcluster zullen dragen.  

 In de binnenstad van Ensch ede werkt bouwcombinatie Dura Vermeer/Trebbe in opdracht van de gemeente aan een waar kunststukje. Naast het station verrijst het nieuwe muziekcluster, een multifunctioneel muziek- en theatercentrum met een totale vloeroppervlakte van ruim 18.000 vierkante meter. Het gebouw herbergt straks een theaterzaal met duizend zitplaatsen, twee poppodia voor driehonderd en zevenhonderd personen, studio’s, oefenlokalen, een popcafé, kantoorruimten en een grote foyer. Dura Vermeer/Trebbe voert nu de laatste werkzaamheden van de ruwbouwfase uit. Na het plaatsen van de betonnen vloeren op de toneeltoren volgt nog de constructie van het enorme dak met het aanbrengen van stalen dakplaten die straks de koperen dakbedekking van het muziekcluster zullen dragen.  

Reageer op dit artikel