nieuws

Kort geding BAM en Assen week uitgesteld

bouwbreed

BAM Vastgoed en de gemeente Assen zijn dicht bij een akkoord over de invulling van de wijk Kloosterveste. Het kort geding dat voor maandag 1 oktober op de agenda stond, is een week verschoven. “Zowel de gemeente Assen als wij verwachten in de loop van de week tot een akkoord te komen”, zegt Arno Pronk van BAM. “We moeten alleen nog de laatste puntjes op de i zetten”. De gemeente Assen wil BAM bewegen zo snel mogelijk te starten met de bouw van Kloosterveste.

BAM Vastgoed en de gemeente Assen zijn dicht bij een akkoord over de invulling van de wijk Kloosterveste. Het kort geding dat voor maandag 1 oktober op de agenda stond, is een week verschoven. “Zowel de gemeente Assen als wij verwachten in de loop van de week tot een akkoord te komen”, zegt Arno Pronk van BAM. “We moeten alleen nog de laatste puntjes op de i zetten”. De gemeente Assen wil BAM bewegen zo snel mogelijk te starten met de bouw van Kloosterveste.

Reageer op dit artikel