nieuws

Dakkapel

bouwbreed Premium

In Maarssen plaatsen medewerkers van Ballast Nedam een dakkapel op een van de woningen van het nieuwbouwproject HogeBrug. Het project bestaat uit diverse woningen in moderne en klassieke jarendertigstijl en diverse woontorens waarvan twee zeslaags torens de voet van de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal markeren. Het project is gestart in 2004 en de eerste appartementen worden momenteel opgeleverd.

In Maarssen plaatsen medewerkers van Ballast Nedam een dakkapel op een van de woningen van het nieuwbouwproject HogeBrug. Het project bestaat uit diverse woningen in moderne en klassieke jarendertigstijl en diverse woontorens waarvan twee zeslaags torens de voet van de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal markeren. Het project is gestart in 2004 en de eerste appartementen worden momenteel opgeleverd.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel