nieuws

Corpus

bouwbreed Premium

De bouw van het Corpus Experience in Oegstgeest, de 35 meter hoge pop als mens­museum, vordert gestaag. Heddes Bouw bouwt de toren, compleet met vliesgevel en beglazingssysteem. Daarna wordt van binnen en van buiten de pop ertegenaan gezet. Op de foto wordt gewerkt in het Corpus-harttheater. Het hele menselijk lichaam krijgt een plek in het museum. Volgend jaar moet het klaar zijn.

De bouw van het Corpus Experience in Oegstgeest, de 35 meter hoge pop als mens­museum, vordert gestaag. Heddes Bouw bouwt de toren, compleet met vliesgevel en beglazingssysteem. Daarna wordt van binnen en van buiten de pop ertegenaan gezet. Op de foto wordt gewerkt in het Corpus-harttheater. Het hele menselijk lichaam krijgt een plek in het museum. Volgend jaar moet het klaar zijn.

Reageer op dit artikel