nieuws

Brede sleuf zagen met Baier BDN 463

bouwbreed

SHrS Van Deursen Diamanttechnieken introduceert de nieuwe Baier BDN 463 sleuvenfreesmachine.

SHrS Van Deursen Diamanttechnieken introduceert de nieuwe Baier BDN 463 sleuvenfreesmachine.
De 2200 Watt motor maakt het mogelijk om met vier diamantzaagbladen met een diameter van 150 millimeter in één handeling een brede sleuf te zagen, waardoor tevens het oude hak- en breekwerk overbodig wordt. Door gebruik te maken van de nieuwe Baier BSS 506-stofzuiger, die is voorzien van een volautomatisch TACT-filterreinigingssysteem, worden alle stof- en puinresten tijdens de zaagwerkzaamheden direct afgezogen. De BDN 463-sleuvenfreesmachine is voorzien van een ergonomische handgreep en geleidebeugel die het mogelijk maakt om langs een geleiding strakke zaagsneden te zagen. Ook op de vertrouwde manier kan een zaagbreedte van 7 tot 35 millimeter en een zaagdiepte van 7 tot 45 millimeter gerealiseerd worden.

Reageer op dit artikel