nieuws

B&A Groep onderzoekt museumbrand

bouwbreed Premium

B&A Groep gaat de inzet van de hulpdiensten in de eerste fase van de Museumbrand in Amersfoort onderzoeken. Dit heeft het college van B en W besloten. Aanleiding zijn signalen uit de samenleving over de eerste fase van de bestrijding van de brand. De totale museumbrand wordt door de gemeentesecretaris onderzocht, in opdracht van het college. Het onafhankelijk bureau B&A Groep was eerder betrokken bij de onderzoeken naar de Bijlmerramp en de vuurwerkramp in Enschede.

B&A Groep gaat de inzet van de hulpdiensten in de eerste fase van de Museumbrand in Amersfoort onderzoeken. Dit heeft het college van B en W besloten. Aanleiding zijn signalen uit de samenleving over de eerste fase van de bestrijding van de brand. De totale museumbrand wordt door de gemeentesecretaris onderzocht, in opdracht van het college. Het onafhankelijk bureau B&A Groep was eerder betrokken bij de onderzoeken naar de Bijlmerramp en de vuurwerkramp in Enschede.

Reageer op dit artikel