nieuws

Antivries gevelkraan van VSH vernieuwd

bouwbreed

SHrS VSH heeft haar vorstbestendige gevelkraan vernieuwd met een nieuw bovendeel, een nieuwe sterknop en een extra afvoeropening aan de zijkant. Na sluiting van de kraan zorgt de ingebouwde leegloopautomaat ervoor dat het resterende water in de buis via de zijkant van de kraan gecontroleerd wegstroomt. Door de geïntegreerde keerklep en beluchter kan er geen water in de leidingen terugstromen, zodat de VSH Polaris beveiligd is tegen bevriezen, ook bij een aangekoppelde slang. Vooral het bovendeel van de Polaris is vernieuwd. De nieuwe sterknop van de Polaris kan zowel los (als sleutel) en vast (met de meegeleverde schroef) toegepast worden.

SHrS VSH heeft haar vorstbestendige gevelkraan vernieuwd met een nieuw bovendeel, een nieuwe sterknop en een extra afvoeropening aan de zijkant. Na sluiting van de kraan zorgt de ingebouwde leegloopautomaat ervoor dat het resterende water in de buis via de zijkant van de kraan gecontroleerd wegstroomt. Door de geïntegreerde keerklep en beluchter kan er geen water in de leidingen terugstromen, zodat de VSH Polaris beveiligd is tegen bevriezen, ook bij een aangekoppelde slang. Vooral het bovendeel van de Polaris is vernieuwd. De nieuwe sterknop van de Polaris kan zowel los (als sleutel) en vast (met de meegeleverde schroef) toegepast worden.

Reageer op dit artikel