nieuws

Woud van staalijzer

bouwbreed

In een woud van staalijzer werkt een medewerker van BAM aan de funderingen van een van Nederlands grootste studentenflats, City Campus Max in Utrecht. De door Rabo Vastgoed ontwikkelde 70 meter hoge woontorens zijn goed voor 750 studenteneenheden, die door de woningbouwcorporaties SSH Utrecht en Bo-Ex worden beheerd, en aan 250 starterskoopappartementen. Klunder Architecten ontwierp het complex, met aandacht voor bijna 3000 vierkante meter commerciële ruimte. Het complex moet in 2007 klaar zijn.

In een woud van staalijzer werkt een medewerker van BAM aan de funderingen van een van Nederlands grootste studentenflats, City Campus Max in Utrecht. De door Rabo Vastgoed ontwikkelde 70 meter hoge woontorens zijn goed voor 750 studenteneenheden, die door de woningbouwcorporaties SSH Utrecht en Bo-Ex worden beheerd, en aan 250 starterskoopappartementen. Klunder Architecten ontwierp het complex, met aandacht voor bijna 3000 vierkante meter commerciële ruimte. Het complex moet in 2007 klaar zijn.

Reageer op dit artikel