nieuws

Wonen op een golfbaan

bouwbreed

Ten zuiden van Middelburg wordt de wijk Mortiere gerealiseerd, een integrale gebiedsontwikkeling met wonen, werken, winkelen en recreëren. Onderdeel van dit plan is woonpark Mortiere. Dit is een ruim opgezette, groene woonwijk met een rijke woningvariatie. Vrijstaande woningen, rijtjeswoningen en twee-onder-een-kappers, allemaal in jaren-dertig-architectuur. Het hart van de wijk wordt gevormd door een groot park, rondom de woonwijk is een golfbaan voorzien. Woonpark Mortiere is een ontwikkeling van het Consortium Mortiere, een samenwerkingsverband van AM Wonen en Heijmans Vastgoedontwikkeling.

Ten zuiden van Middelburg wordt de wijk Mortiere gerealiseerd, een integrale gebiedsontwikkeling met wonen, werken, winkelen en recreëren. Onderdeel van dit plan is woonpark Mortiere. Dit is een ruim opgezette, groene woonwijk met een rijke woningvariatie. Vrijstaande woningen, rijtjeswoningen en twee-onder-een-kappers, allemaal in jaren-dertig-architectuur. Het hart van de wijk wordt gevormd door een groot park, rondom de woonwijk is een golfbaan voorzien. Woonpark Mortiere is een ontwikkeling van het Consortium Mortiere, een samenwerkingsverband van AM Wonen en Heijmans Vastgoedontwikkeling.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels