nieuws

Strepen

bouwbreed

Op het dak van de door Heijmans gebouwde parkeergarage in Dordrecht werken medewerkers van Meekelenkamp Kunststof Techniek de vloer af door het trekken van de strepen voor de parkeervakken. De parkeergarage is een van de eerste nieuwe gebouwen van het ambitieuze nieuwbouwplan Gezondheidspark. Daarbij wordt niet alleen het bestaande Albert Schweitzer Ziekenhuis vernieuwd en uitgebreid, maar tevens een zogenoemde sportboulevard, een politiebureau en een woon- en winkelcentrum gebouwd. De opening van de parkeergarage staat over een maand op het programma.

Op het dak van de door Heijmans gebouwde parkeergarage in Dordrecht werken medewerkers van Meekelenkamp Kunststof Techniek de vloer af door het trekken van de strepen voor de parkeervakken. De parkeergarage is een van de eerste nieuwe gebouwen van het ambitieuze nieuwbouwplan Gezondheidspark. Daarbij wordt niet alleen het bestaande Albert Schweitzer Ziekenhuis vernieuwd en uitgebreid, maar tevens een zogenoemde sportboulevard, een politiebureau en een woon- en winkelcentrum gebouwd. De opening van de parkeergarage staat over een maand op het programma.

Reageer op dit artikel