nieuws

Spoorverdubbeling

bouwbreed

Het 5 kilometer lange spoor tussen Harmelen en Woerden wordt verbreed van twee naar vier sporen, waarbij praktisch alle bestaande sporen worden verlegd naar een spoordijk. De uitbreiding van het sporennet is onderdeel van Randstadspoor, die uit drie hoofdlijnen bestaat waarvan de route Woerden-Vleuten-Utrecht-Houten-Tiel de belangrijkste is. Op de foto is spoornetbeheerder ProRail bezig bij Harmelen met het aanleggen van rails en bovenleiding van de nieuwe hoge sporen.

Het 5 kilometer lange spoor tussen Harmelen en Woerden wordt verbreed van twee naar vier sporen, waarbij praktisch alle bestaande sporen worden verlegd naar een spoordijk. De uitbreiding van het sporennet is onderdeel van Randstadspoor, die uit drie hoofdlijnen bestaat waarvan de route Woerden-Vleuten-Utrecht-Houten-Tiel de belangrijkste is. Op de foto is spoornetbeheerder ProRail bezig bij Harmelen met het aanleggen van rails en bovenleiding van de nieuwe hoge sporen.
Foto: Dijkstra

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels