nieuws

Spero-schroefautomaat uitgebalanceerd in de hand

bouwbreed

Van der Spek Powertools introduceert de Spero elektrische schroefautomaat. De SPS55 draait volautomatisch schroeven in hout, spaanplaat en gips. De elektrische schroefautomaat is ook als gewone schroefautomaat te gebruiken. Het neusstuk voor losse schroeven wordt gratis bijgeleverd. De machine is voorzien van een softgrip en “ligt daardoor uitgebalanceerd in de hand,” stelt Van der Spek. De motor is stil en de schroefmachine is voorzien van een riemclip. De Spero weegt 1700 gram, draait op 220 Volt en heeft een vermogen van 550 Watt, de maximale snelheid: 4000 toeren per minuut.

Van der Spek Powertools introduceert de Spero elektrische schroefautomaat. De SPS55 draait volautomatisch schroeven in hout, spaanplaat en gips. De elektrische schroefautomaat is ook als gewone schroefautomaat te gebruiken. Het neusstuk voor losse schroeven wordt gratis bijgeleverd. De machine is voorzien van een softgrip en “ligt daardoor uitgebalanceerd in de hand,” stelt Van der Spek. De motor is stil en de schroefmachine is voorzien van een riemclip. De Spero weegt 1700 gram, draait op 220 Volt en heeft een vermogen van 550 Watt, de maximale snelheid: 4000 toeren per minuut.

Reageer op dit artikel