nieuws

Skiën

bouwbreed

Metaalconstructiebedrijf MSB uit Zelzate verzorgt in opdracht van hoofdaannemer De Coene Construct-Heijmans België de gevelafwerking van een nieuwe overdekte skipiste in Terneuzen. De ruwbouw van het werk dat begin dit jaar van start ging, is gedaan en nu zijn de afbouw en de installaties aan de beurt. Het project, met een bouwsom van ongeveer 15 miljoen euro, moet eind dit jaar klaar zijn. Behalve een skipiste maken ook winkels, waaronder een bouwmarkt, deel uit van het complex evenals een fitnesscentrum en horeca. Opdrachtgever is de Belgische ontwikkelaar Leisure Projecten.

Metaalconstructiebedrijf MSB uit Zelzate verzorgt in opdracht van hoofdaannemer De Coene Construct-Heijmans België de gevelafwerking van een nieuwe overdekte skipiste in Terneuzen. De ruwbouw van het werk dat begin dit jaar van start ging, is gedaan en nu zijn de afbouw en de installaties aan de beurt. Het project, met een bouwsom van ongeveer 15 miljoen euro, moet eind dit jaar klaar zijn. Behalve een skipiste maken ook winkels, waaronder een bouwmarkt, deel uit van het complex evenals een fitnesscentrum en horeca. Opdrachtgever is de Belgische ontwikkelaar Leisure Projecten.

Reageer op dit artikel