nieuws

Meerderheidsbelang TCN in Express Park

bouwbreed Premium

SHrS Projectontwikkelaar TCN Property Projects heeft zich versterkt in Groot-Brittannië door een meerderheidsbelang te nemen in de Britse vastgoedontwikkelaar en -beheerder Express Park. Dat heeft de onderneming gisteren bekendgemaakt zonder financiële details te vermelden.

SHrS Projectontwikkelaar TCN Property Projects heeft zich versterkt in Groot-Brittannië door een meerderheidsbelang te nemen in de Britse vastgoedontwikkelaar en -beheerder Express Park. Dat heeft de onderneming gisteren bekendgemaakt zonder financiële details te vermelden.
Het overgenomen bedrijf, dat veertig werknemers heeft en een vastgoedportefeuille van ongeveer 100 miljoen euro, gaat verder onder de naam TCN Express Park. De leiding komt in handen van directeur Richard Pearce van de Britse tak van TCN en directeur Paul Knell van Express Park.
TCN-topman Rudie Stroink wil de portefeuille van Express Park komende jaren uit laten groeien tot 400 miljoen.

Reageer op dit artikel