nieuws

Limburgs centrum voor dubo stopt ermee

bouwbreed

Het Centrum voor duurzaam bouwen in Limburg houdt het voor gezien en stopt ermee. Volgens de Raad van Toezicht haalt het Dubo Centrum Limburg (DCL) niet genoeg projecten binnen. Vanavond vergadert de Raad van Toezicht van het centrum. Morgen maakt voorzitter Bert Janssen van het centrum meer bekend, voor die tijd heerst radiostilte, zei een woordvoerder van de provincie gisteren.

Het Centrum voor duurzaam bouwen in Limburg houdt het voor gezien en stopt ermee. Volgens de Raad van Toezicht haalt het Dubo Centrum Limburg (DCL) niet genoeg projecten binnen. Vanavond vergadert de Raad van Toezicht van het centrum. Morgen maakt voorzitter Bert Janssen van het centrum meer bekend, voor die tijd heerst radiostilte, zei een woordvoerder van de provincie gisteren.
Belangrijke partijen waarmee het DCL samenwerkte en die meefinancierden, waren de Limburgse gemeenten, de provincie Limburg, de Limburgse waterschappen, de Waterleidingmaatschappij Limburg, de woningcorporaties, de energiebedrijven (Eneco, Essent, Nuon), en de Hogeschool Zuyd, waar het centrum ook was gehuisvest. Voor de vier werknemers wordt ander werk gezocht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels