nieuws

Levensloopbestendig

bouwbreed

Ballast Nedam Bouw werkt in Amstelveen aan woningbouwproject Bella Vista. Het complex bestaat uit 54 levensloopbestendige appartementen voor 55+-ers, krijgt een parkeergarage en water rondom. De woningen bestaan uit twee- of driekamerwoningen, al of niet met balkons, en krijgen een gezamenlijk binnenplein in een groene omgeving. Bijna alle woningen zijn al verkocht. Foto: Ton Borsboom

Ballast Nedam Bouw werkt in Amstelveen aan woningbouwproject Bella Vista. Het complex bestaat uit 54 levensloopbestendige appartementen voor 55+-ers, krijgt een parkeergarage en water rondom. De woningen bestaan uit twee- of driekamerwoningen, al of niet met balkons, en krijgen een gezamenlijk binnenplein in een groene omgeving. Bijna alle woningen zijn al verkocht. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel