nieuws

Leerpa r k

bouwbreed

Medewerkers van Heijmans zijn bezig met het egaliseren van gestort beton tijdens de bouw van het Stedelijk Dalton College in Dordrecht. Het door Architectuurstudio Herman Hertzberger ontworpen complex is onderdeel van het zogenoemde Leerpark waarbij 60.000 vierkante meter opleidingsruimte, 450 woningen, en 35.000 vierkante meter bedrijfsruimte en kantoren wordt gebouwd. Op het 25 hectare grote terrein is onlangs als eerste het nieuwe Da Vinci College in gebruik genomen. De komende jaren zullen onder meer het Sportpaleis en diverse parken en kantoorcomplexen verrijzen. Het project heeft een looptijd van 8 jaar en kost 175 miljoen euro.

Medewerkers van Heijmans zijn bezig met het egaliseren van gestort beton tijdens de bouw van het Stedelijk Dalton College in Dordrecht. Het door Architectuurstudio Herman Hertzberger ontworpen complex is onderdeel van het zogenoemde Leerpark waarbij 60.000 vierkante meter opleidingsruimte, 450 woningen, en 35.000 vierkante meter bedrijfsruimte en kantoren wordt gebouwd. Op het 25 hectare grote terrein is onlangs als eerste het nieuwe Da Vinci College in gebruik genomen. De komende jaren zullen onder meer het Sportpaleis en diverse parken en kantoorcomplexen verrijzen. Het project heeft een looptijd van 8 jaar en kost 175 miljoen euro.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels