nieuws

Hoogtepunt

bouwbreed

Aan de Molenstraat en de Marmotstraat aan de rand van de wijk Vossenberg in Helmond is het hoogste punt bereikt van de bouw van 15 koopwoningen en 15 koopappartementen. Maandag 17 september wordt de officiële handeling verricht. Het betreft een project van Janssen de Jong Projectontwikkeling

Aan de Molenstraat en de Marmotstraat aan de rand van de wijk Vossenberg in Helmond is het hoogste punt bereikt van de bouw van 15 koopwoningen en 15 koopappartementen. Maandag 17 september wordt de officiële handeling verricht. Het betreft een project van Janssen de Jong Projectontwikkeling
Op het bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht is de eerste paal geslagen van de nieuwe vestiging van Houthandel Alblas. Bouwbedrijf Unibouw heeft in totale lengte gerekend 40 kilometer aan heipalen nodig voor de nieuwbouw op het bijna 20.000 vierkante grote bouwperceel. Tel daarbij de 40 vrachtauto’s met beton voor de vloer, 500.000 kilo staal voor de constructie, 3.000 kubieke meter aan isolatiemateriaal in dak- en gevelbeplating en het mag duidelijk zijn dat het hier om een groot complex gaat. In de nieuwe vestiging kan de voorraad hout- en aanverwante (bouw)materialen van Alblas fors wordt uitgebreid. Ook de laad- en losvoorzieningen worden ruimer. Na de verhuizing van Houthandel Alblas komt er op de vrijgekomen locatie aan de Zuidkade in Waddinxveen woningbouw. Ontwikkelaar van dit project is Bouwfonds MAB in samenwerking met Dura Vermeer Bouw.
In de Vruchtenbuurt in Den Haag heeft Staedion als eerste corporatie een multifunctioneel sportgebouw van bijna 3000 vierkante meter gerealiseerd. Het gebouw biedt niet alleen onderdak aan voetbalclub DUNO, maar ook aan de Sanquin Bloedbank. Onderhandelingen met een derde maatschappelijke partner lopen nog. In de directe omgeving van Haagsche Dynamiek heeft Staedion veel woningen in haar bezit.

Reageer op dit artikel