nieuws

Gevelplaten Rockpanel in honderd kleuren

bouwbreed Premium

SHrS De Rockpanel Colours-gevelplaten zijn verkrijgbaar in honderd nieuwe kleuren. De collectie bestaat uit vijf kleurgroepen.

SHrS De Rockpanel Colours-gevelplaten zijn verkrijgbaar in honderd nieuwe kleuren. De collectie bestaat uit vijf kleurgroepen.
Elke groep is opgebouwd rondom één kleur: grijs, geel, rood, groen en blauw. Van daaruit is een schakering van tinten gemaakt tussen de uitersten van de kleurtoon, van helder stralend naar gedekt, van warm naar koud en van licht naar donker.
De nieuwe kleuren zijn volgens de fabrikant zo gekozen dat ze goed zijn te combineren met andere materialen aan de gevel en goed passen in de stedelijke omgeving. Met lichte sprongen binnen één kleurtoon kan de architect er een levendig gevelvlak mee ontwerpen.
Rockpanel-gevelplaten bestaan uit vulkanisch gesteente dat is geperst met een organisch bindmiddel. De plaat is afgewerkt met een watergedragen systeem.

Reageer op dit artikel