nieuws

FLSmidt breekt door op Russische markt

bouwbreed

FLSmidt claimt een doorbraak op de Russische markt met de leverantie van een cementproductielijn met bijbehorende nevenapparatuur aan Eurocement. Het met deze cementmarktleider gesloten contract heeft een waarde van ruim 160 miljoen euro. FLSmidt-topman Rasmussen kenmerkt het contract als strategisch bijzonder belangrijk gezien het groeiende cementverbruik in de Russische federatie in combinatie met de dringende behoefte aan modernisering van het productieapparaat.

FLSmidt claimt een doorbraak op de Russische markt met de leverantie van een cementproductielijn met bijbehorende nevenapparatuur aan Eurocement. Het met deze cementmarktleider gesloten contract heeft een waarde van ruim 160 miljoen euro. FLSmidt-topman Rasmussen kenmerkt het contract als strategisch bijzonder belangrijk gezien het groeiende cementverbruik in de Russische federatie in combinatie met de dringende behoefte aan modernisering van het productieapparaat.

Reageer op dit artikel