nieuws

Extra etage

bouwbreed Premium

Medewerkers van Vios Bouw zijn bezig met de bouw van een extra etage voor zalencentrum Aristo in Utrecht. Het gevaarte is tijdens de verbouwing van diverse ruimtes, het grand café, het restaurant en de receptie, op straat in elkaar gezet en moet binnenkort met een kraan op het dak worden gezet. Omdat de constructie en fundering van het gebouw een extra ‘traditionele’ verdieping niet toelieten, heeft architect JHK besloten tot deze prefab constructie die volgens Aristo architectonisch meer aandacht zal trekken. De zaal zal ruimte bieden aan tweehonderd personen.

Medewerkers van Vios Bouw zijn bezig met de bouw van een extra etage voor zalencentrum Aristo in Utrecht. Het gevaarte is tijdens de verbouwing van diverse ruimtes, het grand café, het restaurant en de receptie, op straat in elkaar gezet en moet binnenkort met een kraan op het dak worden gezet. Omdat de constructie en fundering van het gebouw een extra ‘traditionele’ verdieping niet toelieten, heeft architect JHK besloten tot deze prefab constructie die volgens Aristo architectonisch meer aandacht zal trekken. De zaal zal ruimte bieden aan tweehonderd personen.

Reageer op dit artikel