nieuws

BAM wil geld zien voor vertraging A4

bouwbreed Premium

BAM is met Rijkswaterstaat in onderhandeling over een schadevergoeding voor het uitstel van de verbreding van de A4 tussen Burgerveen en Leiden. Hoe groot de schade is wil Nederlands grootste bouwer niet zeggen, al is het maar omdat de voorbereiding wel doorgaat.

BAM is met Rijkswaterstaat in onderhandeling over een schadevergoeding voor het uitstel van de verbreding van de A4 tussen Burgerveen en Leiden. Hoe groot de schade is wil Nederlands grootste bouwer niet zeggen, al is het maar omdat de voorbereiding wel doorgaat.
Dat de schade moet worden vergoed, is volgens BAM-bestuurder Nico de Vries helder. “Als wij met zijn allen uitstel willen, dan moeten we de schade betalen.”
Bestuursvoorzitter Joop van Oosten verklaarde het uitstel niemand aan te rekenen, Rijkswaterstaat niet en ook Milieudefensie niet. “Het is hun goed recht gebruik te maken van de burgerrechten”, aldus Van Oosten.
Op pagina 2:
BAM rekent op winst
van 230 miljoen euro.

Reageer op dit artikel