nieuws

Arcelor Mittal koopt eigen aandelen in

bouwbreed Premium

Staalgigant Arcelor Mittal gaat door met de inkoop van eigen aandelen voor een waarde van 590 miljoen dollar. Deze actie die begin april dit jaar is gestart, was even onderbroken door de fusieperikelen tussen het Luxemburgse Arcelor en het Indiase Mittal. Tot nu toe is voor een bedrag van 579 miljoen dollar aandelen ingekocht. De resterende 11 miljoen wil het bedrijf voor eind dit jaar in huis hebben. De staalgigant is van plan een deel van de aandelen in te trekken. Een ander deel zal worden gebruikt voor aandelenprogramma’s van het personeel. Boven op het bestaande inkoopprogramma zal Arcelor Mittal nog eens voor 27 miljoen eigen aandelen terughalen. Die zullen volledig worden ingetrokken.

Staalgigant Arcelor Mittal gaat door met de inkoop van eigen aandelen voor een waarde van 590 miljoen dollar. Deze actie die begin april dit jaar is gestart, was even onderbroken door de fusieperikelen tussen het Luxemburgse Arcelor en het Indiase Mittal. Tot nu toe is voor een bedrag van 579 miljoen dollar aandelen ingekocht. De resterende 11 miljoen wil het bedrijf voor eind dit jaar in huis hebben. De staalgigant is van plan een deel van de aandelen in te trekken. Een ander deel zal worden gebruikt voor aandelenprogramma’s van het personeel. Boven op het bestaande inkoopprogramma zal Arcelor Mittal nog eens voor 27 miljoen eigen aandelen terughalen. Die zullen volledig worden ingetrokken.

Reageer op dit artikel