nieuws

Sonnenberg vergroot belang Hunter Douglas

bouwbreed Premium

Hunter Douglas-oprichter Ralph Sonnenberg heeft zijn belang in het beursgenoteerde bedrijf vergroot van 20,44 naar 83,83 procent. In werkelijkheid was het belang van Sonnenberg en zijn beleggingsvehikel Bergson veel groter. Dat liet hij dankzij het uitgeven van dik 30 miljoen preferente aandelen echter verwateren. De rechter vond dat in 2005 nog goed ook.

Hunter Douglas-oprichter Ralph Sonnenberg heeft zijn belang in het beursgenoteerde bedrijf vergroot van 20,44 naar 83,83 procent. In werkelijkheid was het belang van Sonnenberg en zijn beleggingsvehikel Bergson veel groter. Dat liet hij dankzij het uitgeven van dik 30 miljoen preferente aandelen echter verwateren. De rechter vond dat in 2005 nog goed ook.

Reageer op dit artikel