nieuws

School en appartementen in Spikvoorde

bouwbreed

Met het aanbrengen van de gevelplaten zijn werknemers van Nikkels Bouwbedrijf uit Twello bezig de laatste hand te leggen aan een opvallende toren in de nieuwbouwwijk Spikvoorde in Deventer. Het gebouw gaat ruimte bieden aan een openbare school en negen appartementen. Opdrachtgevers zijn Rentree Wonen en Le Clerq Planontwikkeling uit Deventer. De bouw is vorig jaar september gestart. De school, gevestigd op de begane grond en de onderste twee verdiepingen, gaat na de herfstvakantie in gebruik. De negen appartementen worden op 1 oktober opgeleverd. Het gebouw is door architect René Zuuk zodanig ontworpen dat het schoolgedeelte makkelijk kan worden omgebouwd tot appartementen, zodra het aantal schoolgaande kinderen in de nieuwbouwwijk is afgenomen. Foto: Frans Ypma/APA

Met het aanbrengen van de gevelplaten zijn werknemers van Nikkels Bouwbedrijf uit Twello bezig de laatste hand te leggen aan een opvallende toren in de nieuwbouwwijk Spikvoorde in Deventer. Het gebouw gaat ruimte bieden aan een openbare school en negen appartementen. Opdrachtgevers zijn Rentree Wonen en Le Clerq Planontwikkeling uit Deventer. De bouw is vorig jaar september gestart. De school, gevestigd op de begane grond en de onderste twee verdiepingen, gaat na de herfstvakantie in gebruik. De negen appartementen worden op 1 oktober opgeleverd. Het gebouw is door architect René Zuuk zodanig ontworpen dat het schoolgedeelte makkelijk kan worden omgebouwd tot appartementen, zodra het aantal schoolgaande kinderen in de nieuwbouwwijk is afgenomen. Foto: Frans Ypma/APA

Reageer op dit artikel