nieuws

Recystel-stelkozijn voor elke spouwbreedte

bouwbreed Premium

Recystel, fabrikant van kunststof stelkozijnen en profielen in Hoorn, heeft een verbredingsprofiel ontwikkeld op de kunststof stelkozijnen van typen R-2001 en R-2004. Dit maakt de stelkozijnen geschikt voor bijna elke spouwbreedte. Met de R-2001 kan een spouwbreedte worden overbrugd van 105 tot 160 millimeter; de R-2004 (houtskelet- en utiliteitsbouw) is toe te passen bij een spouwbreedte van 40 tot 90 millimeter. De verbredingsprofielen zijn ontwikkeld vanwege de vraag naar een kleinere spouwbreedte.

Recystel, fabrikant van kunststof stelkozijnen en profielen in Hoorn, heeft een verbredingsprofiel ontwikkeld op de kunststof stelkozijnen van typen R-2001 en R-2004. Dit maakt de stelkozijnen geschikt voor bijna elke spouwbreedte. Met de R-2001 kan een spouwbreedte worden overbrugd van 105 tot 160 millimeter; de R-2004 (houtskelet- en utiliteitsbouw) is toe te passen bij een spouwbreedte van 40 tot 90 millimeter. De verbredingsprofielen zijn ontwikkeld vanwege de vraag naar een kleinere spouwbreedte.

Reageer op dit artikel