nieuws

Reconstructie Zweeloo

bouwbreed

In het dorp Zweeloo (bij Emmen) vindt een grote reconstructie plaats. De bestaande riolering wordt vervangen door een gescheiden stelsel waarin regenwater en afvalwater apart wordt opgevangen. Ook krijgen de straten een nieuw wegdek. De doorgaande wegen blijven 50-kilometerwegen, in de overige straten geldt straks een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur.

In het dorp Zweeloo (bij Emmen) vindt een grote reconstructie plaats. De bestaande riolering wordt vervangen door een gescheiden stelsel waarin regenwater en afvalwater apart wordt opgevangen. Ook krijgen de straten een nieuw wegdek. De doorgaande wegen blijven 50-kilometerwegen, in de overige straten geldt straks een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur.
Foto: Jan Sibon

Reageer op dit artikel