nieuws

Power Quality

bouwbreed

Het ISSO (kennisinstituut van de installatiesector) meldt dat sinds kort de website www.power-quality.nl in de lucht is. Power Quality is de kwaliteit van de elektrische energie. Normaal gesproken een vanzelfsprekend product, waarvan pas bij gehele of gedeeltelijke uitval de impact duidelijk wordt, zoals mindere productie en hogere slijtage van machines. Via de site worden installateurs en gebruikers er meer bewust van gemaakt. Ook is er een cursus ontwikkeld.

Het ISSO (kennisinstituut van de installatiesector) meldt dat sinds kort de website www.power-quality.nl in de lucht is. Power Quality is de kwaliteit van de elektrische energie. Normaal gesproken een vanzelfsprekend product, waarvan pas bij gehele of gedeeltelijke uitval de impact duidelijk wordt, zoals mindere productie en hogere slijtage van machines. Via de site worden installateurs en gebruikers er meer bewust van gemaakt. Ook is er een cursus ontwikkeld.

Reageer op dit artikel