nieuws

Pion klembuis beschermt kabel

bouwbreed

SHrS Pion Kunststoffen uit Amersfoort introduceert een deelbare kunststof klembuis om kabels en leidingen te beschermen. De klembuis is gemaakt van polypropyleen en volledig recyclebaar. Er zijn twee diameters, 110 x 6 millimeter en 160 x 6,5 millimeter. De buisdelen hebben een deelbare mof-spieverbinding. Bij de verbinding zijn de buisdelen in elke richting tot 10 graden buigbaar. Door middel van drie zijwaartse rode klemmen zijn beide schaaldelen in elkaar te klemmen. Door een speciale deelbare mof is de buis ook aan te sluiten op een reguliere mantelbuis van 110 of 160 millimeter.

SHrS Pion Kunststoffen uit Amersfoort introduceert een deelbare kunststof klembuis om kabels en leidingen te beschermen. De klembuis is gemaakt van polypropyleen en volledig recyclebaar. Er zijn twee diameters, 110 x 6 millimeter en 160 x 6,5 millimeter. De buisdelen hebben een deelbare mof-spieverbinding. Bij de verbinding zijn de buisdelen in elke richting tot 10 graden buigbaar. Door middel van drie zijwaartse rode klemmen zijn beide schaaldelen in elkaar te klemmen. Door een speciale deelbare mof is de buis ook aan te sluiten op een reguliere mantelbuis van 110 of 160 millimeter.

Reageer op dit artikel