nieuws

Nieuwe trap Oude Gracht

bouwbreed

Twee transporteurs en twee timmerlieden van aannemersbedrijf Versteeg Utrecht installeren aan de Oude Gracht in Utrecht een nieuwe trap. Op 6 augustus vorig jaar stortte de voorganger van de nieuwe trap in tijdens een openluchtconcert. Daarbij kwam één persoon om het leven en raakten diverse mensen gewond. Volgens Ton Nijenhuis van Versteeg Utrecht was de opdracht geen gemakkelijke gezien de voorgeschiedenis. De constructie werd in de werkplaats Van Versteeg gemaakt en vervolgens op haar plek gezet. “We zijn er ongeveer een week mee bezig geweest”, aldus Nijenhuis.

Twee transporteurs en twee timmerlieden van aannemersbedrijf Versteeg Utrecht installeren aan de Oude Gracht in Utrecht een nieuwe trap. Op 6 augustus vorig jaar stortte de voorganger van de nieuwe trap in tijdens een openluchtconcert. Daarbij kwam één persoon om het leven en raakten diverse mensen gewond. Volgens Ton Nijenhuis van Versteeg Utrecht was de opdracht geen gemakkelijke gezien de voorgeschiedenis. De constructie werd in de werkplaats Van Versteeg gemaakt en vervolgens op haar plek gezet. “We zijn er ongeveer een week mee bezig geweest”, aldus Nijenhuis.

Reageer op dit artikel