nieuws

Nieuwe Showa-werkhandschoen sluit zich als tweede huid

bouwbreed Premium

De Japanse fabrikant Showa heeft twee nieuwe werkhandschoenen die zich als een tweede huid om de hand sluiten. Ze kenmerken zich door een hoge vingergevoeligheid en hun zwarte kleur. Prestop uit Uden importeert deze Showa B0500 Black en Showa 370 Black.

De B0500 is de zwaardere uitvoering. Hij is bedoeld voor situaties waar precisie en grip van belang zijn, zoals elektronica, installatie- of montagewerkzaamheden. De handschoen is gemaakt van nylon en polyurethaan. Dat maakt hem licht van gewicht en pluis- en stofvrij. Door de zwarte kleur blijft de handschoen er langer goed uitzien.
De Showa 370 Black is volgens Prestop het donkere broertje van de 370 Nylon/nitril-handschoen. Ook deze werkhandschoen is bedoeld voor precisiewerk en biedt een goede grip. Door de naadloos gebreide nylon liner in combinatie met de donkergrijze coating is vervuiling minder snel zichtbaar en kan de handschoen goed worden ingezet in zwaardere werkzaamheden. Hij kan de hele dag ongemerkt worden gedragen. De nitril coating op de handpalm zorgt ervoor dat de handschoen bestand is tegen vloeistof, olie en lichte chemicaliën. Daarnaast zorgt de coating voor een lange levensduur en een goede schuur-, scheur- en snijweerstand.

Reageer op dit artikel