nieuws

Naar boven

bouwbreed Premium

Het broeit in de grond van de Rotterdamse Kop van Zuid. Hoofdaannemer Besix van de Maastoren heeft de wolkenkrabber in de maak vanaf het voorjaar wortel laten schieten; het kantoorgebouw kan nu voor de oplevering in 2008 uitgroeien tot zo’n 160 meter hoogte. Op de foto is een medewerker van Besix bezig met de voorbereidingen voor het storten van de betonnen liftkern van het gebouw.

Het broeit in de grond van de Rotterdamse Kop van Zuid. Hoofdaannemer Besix van de Maastoren heeft de wolkenkrabber in de maak vanaf het voorjaar wortel laten schieten; het kantoorgebouw kan nu voor de oplevering in 2008 uitgroeien tot zo’n 160 meter hoogte. Op de foto is een medewerker van Besix bezig met de voorbereidingen voor het storten van de betonnen liftkern van het gebouw.

Reageer op dit artikel