nieuws

Kuiken geeft dakloos circus onderdak

bouwbreed

SHrS Het Nederlandse circus Solero, op toernee door het land, heeft een tijdelijke logeerplek gevonden op een bedrijfsterrein van Kuiken aan de Randweg in Emmeloord.

SHrS Het Nederlandse circus Solero, op toernee door het land, heeft een tijdelijke logeerplek gevonden op een bedrijfsterrein van Kuiken aan de Randweg in Emmeloord.
Kuiken is leverancier en verhuurder van Volvo grondverzetmachines en Sennebogen overslagmachines en bouwkranen. Het terrein is één van de locaties van Kuiken in Emmeloord en momenteel niet in gebruik. Bedrijfspand en terrein staan te koop.
De bouwmachineleverancier helpt het middelgrote circus uit de nood nu de geplande voorstellingen in Emmeloord niet kunnen doorgaan. De inmiddels ex-manager van het circus beschikte niet over de juiste vergunningen.
Het gezelschap (acrobaten, clowns, enkele pony’s en wat lama’s, ) klopte na omzwervingen door de buurt bij Kuiken aan voor onderdak. Met succes. Solero blijft nog tot 20 augustus bij het bedrijf. Daarna verhuist de groep naar Groningen voor het begin van een serie voorstellingen die de nieuw aangetrokken directeur heeft uitgezet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels