nieuws

Koperdieven zetten met grof geweld nieuwe studentenkamers onder water

bouwbreed

Koperdieven hebben voor een enorme ravage gezorgd in een voormalige kantoorpand in de stad Groningen dat onlangs is omgebouwd tot studentenhuis.

De koperdieven rukten met grof geweld de koperen waterleidingen uit de plafonds waarna zestig nieuwe kamers in korte tijd onder water kwamen te staan. De kamers waren al gestoffeerd en gemeubileerd. Er is spoed geboden met het opknappen van de kamers want per 1 september worden in het voormalige kantoorpand aan het Winschoterdiep (buitenlandse) studenten ondergebracht.De Housing Office, het bureau dat buitenlandse studenten in de stad Groningen aan woonruimte helpt, gaat bewaking inhuren in de nachtelijke uren. Het is al de tweede keer dat koperdieven hun slag slaan in het gloednieuwe studentenhuis.

Reageer op dit artikel